browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Другите за нас

Токуда дари оборудване за рехабилитация на 6-то помощно училище в София

16 декември 2010

Велоергометър, апарат за рехабилитация на горни и долни крайници и игимнастически уреди дари МБАЛ “Токуда Болница София” и ДКЦ “Токуда” на децата от 6-то помощно училище в София.

Подаръкът беше връчен тържествено от директора на ДКЦ д-р Георги Симеонов на Коледното тържеството на децата от училището. Той също така връчи японска картина на директорката г-жа Владимирова, като и пожела да продължава да гради екипен дух сред възпитаниците си, тъй като напредъкът се дължи само и единствено на екипната работа и подкрепата на околните.

Оборудването ще бъде поставено в новия физкултурен салон на 6-то помощно училище.

МБАЛ и ДКЦ “Токуда” подкрепят институцията за деца със специални потребности от няколко месеца. В рамките на програмата рехабилитатори и физиотерапевти от японската болница извършват безвъзмездно всички необходими процедури, които ще подпомогнат физическото развитие и възстановяване на децата. Отделението по Физиотерапия и рехабилитация под ръководството на д-р Виолетка Икономова имат траен ангажимент към учениците, като някои от тях посещават процедурите и в Токуда.